Értékesítési Csapat Építés

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″ font_font=”Arial%20Black” font_color=”%23990000″ bottom_margin=”0″]

Hogyan Építhetsz 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”40″ font_font=”Arial%20Black” font_color=”%23990000″ left_padding=”0″ right_padding=”0″]

Kiemelkedően Jövedelmező
Értékesítési Csapatot?

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”22″ font_font=”Arial%20Black”]

Egész napos gyakorlati szeminárium

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_font=”Arial%20Black” font_color=”%23f50000″]

A jelentkezés zárul:

[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ top_padding=”20″]

Palánkai Gábor
Cégépítési szakember

[/text_block]

— SPACER —

Nehezen működik az értékesítési csapatod?

Akkor itt a helyed!

Miről szól a szeminárium:

— SPACER —

  • Hogyan kovácsolhatsz össze biztonságosan egy hatékony és jól működő értékesítési csapatot.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23707070″ left_padding=”50″]- Hogyan legyél agresszív vezető helyett szociális vezető, és mit jelent ez a gyakorlatban.

– Milyen vezetői viselkedéssel tudsz sikeres lenni.

– Azzal az értékesítővel foglalkozz, amelyik kiválóan teljesít vagy a lemaradóval?

– Mi az értékesítők kezelésének 3 legfontosabb pontja.[/text_block]

— SPACER —

  • Mik a feltételei annak, hogy eredményes és sikeres értékesítőket nevelj ki, akik hosszútávon veled maradnak.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23707070″ left_padding=”50″]- Mik a tervezésnek és az ellenőrzésnek az alapvető szabályai?

– Miért nem működik már az értékesítés régi iskolája és hogy fog működni az új.

– Mik a rövidtávú és a hosszú távú megtartás és motiváció elemei.

– Hogyan előzd meg a kiégést, és hogyan kezeld ha már megtörtént.

– Egy visszaeső értékesítőt hogy lehet visszavinni a régi eredményei szintjére.[/text_block]

— SPACER —

  • Hogyan tudod megteremteni a szabadságodat és függetlenségedet a csapatod segítségével.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23707070″ left_padding=”50″]- Hogyan tudsz automatikus riportolási rendszert kiépíteni.

– Milyen szabályokat és rendszereket kell bevezess.

– Hogyan építs fel olyan rendszert, amit akár telefonról kezelni tudsz bárhonnan bármikor.

– Hogyan tudod a minimumra csökkenteni az irodában töltött időt.[/text_block]

— SPACER —

  • Mi az az elengedhetetlen tudás, amit mindenképpen ismerned kell ahhoz, hogy jó értékesítőid legyenek.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23707070″ left_padding=”50″]- Milyen egy jó munkaköri leírás sablon.

– Alap kérdőív, amivel fel tudod mérni az értékesítőid képességeit.

– Mi a jó értékesítők képzésének 5 pontja.

– Konkrét képzési terv sablon bemutatása.[/text_block]

— SPACER —

  • Mi az a 3 fontos csapatépítési tényező, amit ha kihagysz, akkor rövid időn belül szétszélednek a legjobb embereid.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23707070″ left_padding=”50″]- Hogyan tudod az értékesítőidet megfelelően elismerni.

– Hogyan tudod minden egyes értékesítőd számára megtalálni a legjobb motivációs eszközt. (bónusz, dicséret, ajándék, előléptetés, vállon veregetés, jutalom utazás, értékesítési versenyek, stb.)

– Hogyan alkalmazd a közös tervezés folyamatát.

– Tudd meg, hogy az értékesítő miért nem magányos farkas és miért dolgozik sokkal jobban „falkában”.[/text_block]

— SPACER —

  • Rengeteg konkrét gyakorlati példa és azonnal alkalmazható sablonok.
— SPACER —

— SPACER —

Ismerd meg az előadót!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ top_padding=”20″]

Palánkai Gábor
Cégépítési szakember, az Ügyvezető Akadémia tulajdonosa

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ top_padding=”20″]

Palánkai Gábor 15 éve vezet sikeres cégeket. Vezetett már sportszer üzletláncot, logisztikai céget, 160 férőhelyes éttermet, és felépített két kirobbanóan sikeres autószalont is.

Ez idő alatt kialakított egy bizonyítottan működő cégépítési és értékesítési vezetői módszertant, amit sok száz cégvezetőnek adott már át. Azt vallja, hogy a cégvezetés és az értékesítők vezetése egy külön szakma, amit ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást.

Saját és ügyfelei cégeiben nem ritka a több száz százalékos profit emelkedés, az akár 720 Milliós árbevétel emelkedés, a dinamikus létszámbővülés és a cégvezető felszabaduló napi 4-6 órányi munkaideje.

[/text_block]

— SPACER —

Palánkai Gábor

— SPACER —

Rólam mondták:


“Gábor végtelenül profi, zseniális meglátásai vannak. Imádom, ahogyan egyszerű, átlátható folyamatokká tudja alakítani a számomra komplikált dolgokat. Éveket és milliókat spórolhat neked is a sikeres cégvezetővé válás útján.”

Szabó Péter
Guruló Egyetem Kft.


“Palánkai Gábor abban különbözik az összes többi trénertől, hogy a cégvezetés gyakorlati oldaláról közelíti meg a dolgokat. Módszere azért volt átütő segítség számomra, mert megmutatta azokat a sarokköveket, ami egy sikeres vállalat felépítéséhez és üzemeltetéséhez szükségesek. Nem elméleti síkon, hanem a mindennapi harctéren használható, rendszerbe foglalt szisztémát alkotott, amely segítségével az ügyvezető nem cége rabszolgájává, hanem felelősségteljes vezetőjévé tud válni. Segítségével az ügyvezető el tud jutni arra a pontra, amikor nem a vállalkozásában, hanem a vállalkozásán tud dolgozni!”

Szántai Zsolt
BodyWakes Hungary Kft.


Gábort már régről ismerem, mindig is szimpatikus volt a humánus hozzáállása az emberekhez, a magas szintű tárgyalási kultúrája.
Vezetőként három éve dolgozunk együtt. Könyvelőként a kezdetektől fogva nyomon kísérhetem az általa irányított cég rendkívül dinamikus fejlődését. A fejlődés nem csak árbevételben, hanem ember állományban és működési struktúrában is folyamatos fejlődést mutat. Ha valakitől, akkor tőle érdemes tanulni!

Knirsch Olivér
AC Business Connect Kft.


Minden vállalkozó álma, hogy kiemelkedően jövedelmező értékesítési csapata legyen, hogy anyagiakban és időbeosztásban teljes szabadságot élvezhessen. Azért vettem részt Gábor szemináriumán, hogy megtudjam, ezt hogyan lehet a leghatékonyabban elérni. Bátran állíthatom, hogy egyáltalán nem csalódtam!
Olyan új látásmódot kaptam, amire nem is számítottam. Szó esett a megfelelő emberek felismeréséről, adott munkakörre való alkalmasságáról, a csapat összeállításáról, motiválásról, képzésről, vezetésről és még sok másról. Számomra a hab a tortán a rendszerekről való ismeretek voltak.
Gábor szemináriumát azoknak ajánlom, akik nem összeollózott elméleti tudásra vágynak, hanem a gyakorlatban akarnak kiváló eredményeket elérni. Azoknak, akik tisztában vannak azzal, hogy az életük véges és nincs idejük felesleges kerülőutakra, bosszantó és vég nélküli próbálkozásokra. Valamint azoknak, akik olyan szakembertől akarnak tanulni, akinek kimagasló eredményeit sok vállalkozó az egész pályafutása alatt még csak meg sem tudja közelíteni.

Németh Lajos
Leendő vállalkozó


” A tréningben tetszett az előadó hozzáállása, a tapasztalaton alapuló, jó értelemben vett szakmai alázata. A tartalmát tekintve: a vezetői szerepkör átgondolására ösztönző, egyénekre bontott hasznosíthatósága.”

Wittmann Zoltán – Értékesítési vezető
Allianz


“Az Ügyvezető Akadémia által tartott vezetői képzésen 2016.június 16-n vettem részt. A résztvevők gyors bemutatkozása után felvetettük azokat a naponta felmerülő kérdéseket és megoldásra váró problémákat, melynek a jövőbeni, hatékony kezelési módjaira kerestük a válaszokat. Palánkai Gábor könnyedén felismerte a különböző szférából érkező értékesítési vezetők helyzetét és ennek megfelelően proaktívan, a kérdéseinket megválaszolva tartotta meg az előzetesen összeállított prezentációját. A képzés kifejezetten hasznosnak ítélem meg, hiszen az elméleti vezetésszervezési példákon túl, olyan gyakorlatias szakmai kérdésekre is választ kaptam amelyeket azóta beépítettem a mindennapi munkavégzésembe, melynek köszönhetően szorosabb lett a kapcsolatom a közvetlen kollegáimmal és ezáltal hétről hétre kiemelkedő sikereket tudunk elérni.
Gábor képzéseit csakis ajánlani tudom, mert az ott elhangzottakat alapul véve tudod tovább gondolni azt, hogy miképpen van lehetőséged hatékonyabban működtetni azt a területet aminek az eredményességéért Te felelsz.”

Csizmadi István – Értékesítési osztályvezető
Ghibli Szállítmányozás-Logiszitka


“Nem láttam még embert, aki olyan lelkesedéssel tudna beszélni a cégműködési folyamatok fontosságáról, mint Gábor. Vannak, akik az autók szerelmesei, és olyanok is akiknek a fotózás a szenvedélye. Gábor hobbija pedig az, hogy hatékonnyá és olajozottá tegye a cégek napi működését. Miközben saját magának örömet szerez a különböző folyamatok csiszolgatásával vagy hatékony rendszerek kidolgozásával, azalatt szerencsés „következményként” az általa gondozott cégek fokozatosan önjáróvá válnak. Gábor azon kevesek közé tartozik, akiknek a munkája egyben a szórakozása is!”

Csapó Tibor
Green Garden Company Kft.

— SPACER —

Esetpéldák

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”18″]Te is hasonló eredményekre számíthatsz.[/text_block]
— SPACER —

77%
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ top_padding=”15″]Egy sportszer üzlet éves árbevételét 77%-kal sikerült emelni 63 000 000 Ft-ról 112 000 000 Ft-ra.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ top_padding=”15″]Egy műanyagipari cégvezető idejének 25%-át sikerült megtakarítani hatékonyság növeléssel, amit most a családjával tud tölteni.[/text_block]
25%
90%
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ top_padding=”15″]Egy vízipari cég számára sikerült egy olyan telefonos értékesítési kampányt tervezni, amiben 90%-os kötési arány volt.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ top_padding=”15″]

Egy mérnöki iroda vezetőjének napi munkaidejét 16 óráról 10 órára sikerült csökkenteni fél év alatt, illetve az értékesítési csapat is 2-főről 5 főre bővült.

[/text_block]

16->10
74%
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ top_padding=”15″]

Vezettem már olyan céget, aminek az első hónapjában teljesítettük a fél éves terv 74%-át.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]

Egy cég működésének a második évében 720 Millió Forintra katapultáltam az éves árbevételét.

[/text_block]

720 Millió Ft.
— SPACER —

A rendezvényeim képekben 

— SPACER —

[custom_html]

[/custom_html]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”26″ bottom_padding=”0″]Az esemény részletei[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”22″]Időpont:[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]Dátum: 2016. November 10. (csütörtök)

Időtartam: 10:00 – 18:00[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”22″]Helyszín:[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]Benczúr Hotel

1068 Budapest, Benczúr utca 35.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”22″]Részvételi díj:[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]29 900 Ft*

Fizetési mód: átutalás
(bruttó, alanyi ÁFA mentes összeg)

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]

Leveszem a válladról a kockázatot!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]

Tudom, hogy az eddigi tapasztalataim milyen nagy szolgálatot tehetnek neked és annyira bízom abban, hogy segíteni tudok neked, hogy 100% elégedettségi garanciát vállalok.
Gyere el a szemináriumra és ha nem leszel elégedett, akkor szólj a rendezvény végén és kérdés és harag nélkül visszafizetem a teljes regisztrációs díjat.
Így nem kockáztatsz semmit.

[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”36″ font_font=”Arial%20Black” font_color=”%23990000″]

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

[/text_block]

— SPACER —

[op_liveeditor_element data-style=””][custom_html]


[/custom_html][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”12″ font_color=”%23383838″]

A jelentkezésed után visszaigazoló emailt küldünk minden fontos tudnivalóról.

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”26″ font_color=”%23ff0000″]

A jelentkezés zárul:

[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]Kérdésed van?[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″]Írj a jelentkezes@ugyvezetoakademia.hu címre
[/text_block]