Hogyan

Tervezd Meg
A Céljaidat

Egész napos gyakorlati szeminárium

Nem csak cégvezetőknek

Jelentkezés zárul:

Veled is volt úgy, hogy a kitűzött céljaidat nem érted el, és csak nyomasztottak?

 • Elmentél egy célkitűző tréningre, előadásra, lelkesen megcsináltad a céljaidat, aztán két hét múlva már arra sem emlékeztél, hol van a papírod, amire felírtad őket?
 • Lelkesen csináltad az előírt gyakorlatokat, minden reggel írtad a célokat, vizualizáltad őket, álomtablót csináltál, aztán csalódottan jöttél rá, hogy nem valósul meg semmi, és fikarcnyit sem haladtál a kijelölt irányba, bárhogy erőlködtél?
 • Amikor a célod megvalósításának a nagy részén túl voltál, akkor jöttél rá, hogy ez nem is a te célod, nem is vágysz rá igazán?

Célkitűző módszerből túl sok van
és azok sem működnek, mert...

Az általános célkitűző módszerek problémáit:

 • Amerikai módszerek tükörfordításai 
  A könyvesboltokban rengeteg az Amerikából fordított célkitűző könyv. Ezek azonban egy teljesen más kultúrára és teljesen más mentalitású emberek számára íródtak. Az ottani kultúrába belefér a "Ferrárival járok már jövőre" és a törtető mentalitás, ami talán egyeseket itthon is motivál, de csak rövidtávon.
  A magyar kultúra és a magyar emberek személyisége egészen más módszerrel működik.
 • Régi, elavult módszerek
  Az élet folyamatosan változik.
  Gondolj bele, hogy ma már semmit sem úgy csinálsz, mint pár éve. Máshogy kell céget vezetni, marketingezni, gyereket nevelni, időbeosztást kialakítani, stb. Miért pont a célkitűzés lenne kivétel?
  Ha csak abba gondolsz bele, hogy az embereknek mennyivel van kevesebb idejük van mindenre, akkor rögtön látszik, hogy más módszer kell mint régen.
 • Nem a Te saját céljaid elérését tűzik ki.
  Számtalan olyan célkitűző módszer van, ami elirányít téged a nagy ház, sportkocsi, tengerparti nyaralás és a havi sokmilliós bevételi célok kitűzésének irányába. Ezekről a sablonos célokról csak azt felejtik el elmondani, hogy nem célok, hanem eredmények vagy jutalmak.
  Az igazi céloknak belülről kell jönniük és olyasmiket kell kitűzni, amire igazán vágysz, ami tényleg inspirál és motivál és a Te személyiségedből fakad.

Miben más és kiknek szól ez a szeminárium?

Ez a módszer a magyar kultúrára, magyar emberekre lett kitalálva és évek óta bizonyítottan működik.
Olyan lépésről-lépésre követhető módszertan, amit bárki elsajátíthat és alkalmazhat 2017-ben.

Kiknek szól:
KKV cégvezetőknek és magánszemélyeknek egyaránt, aki szeretnének elsajátítani egy működő céltervezési módszertant és elérni a kitűzött céljaikat.

Miről szól a céltervezés szeminárium:

 • 1

  Találd meg a saját céljaid

  - Hogy találd meg magadban, hogy igazán mit szeretnél elérni
  - Hogy különböztesd meg a média által beléd ültetett és az igazán saját vágyaidat

 • 2

  Célok kidolgozása

  - Hogyan tudod a céljaidat egy kidolgozható / elvégezhető formába hozni
  - Hogyan tudod kis léptékekre felosztani és sorba rendezni

 • 3

  Akadályozó tényezők megszüntetése

  - Hogyan találd meg, hogy mi akadályoz és hogyan számolhatod fel ezeket a dolgokat

 • 4

  Inspiráció

  - Hogyan találhatsz inspirációt és ötleteket a megvalósításhoz

Ismerd meg az előadót!

Palánkai Gábor
Cégépítési szakember, az Ügyvezető Akadémia tulajdonosa

Palánkai Gábor 15 éve vezet sikeres cégeket. Vezetett már sportszer üzletláncot, logisztikai céget, 160 férőhelyes éttermet, és felépített két kirobbanóan sikeres autószalont is.

Ez idő alatt kialakított egy bizonyítottan működő cégépítési és céltervezési módszertant, amit sok száz cégvezetőnek adott már át. Azt vallja, hogy a cégvezetés egy külön szakma, amit ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást.

Saját és ügyfelei cégeiben nem ritka a több száz százalékos profit emelkedés, az akár 720 Milliós árbevétel emelkedés, a dinamikus létszámbővülés és a cégvezető felszabaduló napi 4-6 órányi munkaideje.

Palánkai Gábor

Rólam mondták:

"Gábor végtelenül profi, zseniális meglátásai vannak. Imádom, ahogyan egyszerű, átlátható folyamatokká tudja alakítani a számomra komplikált dolgokat. Éveket és milliókat spórolhat neked is a sikeres cégvezetővé válás útján."

Szabó Péter
Guruló Egyetem Kft.

"Szkeptikusan mentem neki a céltervezés szemináriumnak, mert az elmúlt években több tucat könyvben is olvastam a célokról, úgy gondoltam, talán túl sokat is tudok a témáról. Mondjuk bármit is tudtam, az újévi "követelések" összeírásán felül nem sokat haladtak a dolgaim. Aztán Gábor apránként megmutatta, valójában milyen keveset is tudok a témakörben. Megtanultuk például kideríteni, tényleg nekünk megfelelő célt tűzünk-e ki. Most már tudok szelektálni a célok közt, ami nagy szó! És ez csak egy eleme ennek a napnak. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a napot, aki tisztába szeretne kerülni a valódi céljaival, és megvalósításuk teljes folyamatával."

Szokolai Balázs
Emlékmentő Kft.

"Gáborral három éve dolgozunk együtt. Könyvelőként a kezdetektől fogva nyomon kísérhetem az általa irányított cég rendkívül dinamikus fejlődését árbevételben,  ember állományban és működési struktúrában is. Ha valakitől, akkor tőle érdemes tanulni!"

Knirsch Olivér
AC Business Connect Kft.

"A szeminárium remekül végigvezet a céges és magán célkitűzések kidolgozásán és összehangolásán. Az elmélet mellett remek gyakorlati módszereket is ad. Remek volt. Köszönöm"

Várhegyi Tamás
Online Sikertitkok

"Gábor céltervező szemináriuma nagyon sok gyakorlati feladatot is bemutatott, amelyek segítségével kisvállalkozóként könnyebb döntéshozóvá váltam. Olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekkel mostantól azonnal el tudom dönteni, hogy az irány, a cél, amerre indulnék vagy épp tartok, megfelelő-e a cégem helyes irányban tartásához és profitjának növeléséhez. A módszerei abban is segítettek, hogy azonnal felismerjem a buktatókat is, ezzel pedig elkerülhetem a nagyobb károkat rövid és hosszú távon egyaránt. 
Gyakorlatias előadáson vehettem részt, ahol azonnal kipróbálhattam, hogy az én vállalkozásomban a módszerei hogyan működnek, és a szeminárium végén kész célkitűzési és megvalósítási tervvel tértem haza."

Mikus Melinda
a "Meluska házi sütödéje" netes sütisütő suli tulajdonosa

"Nem láttam még embert, aki olyan lelkesedéssel tudna beszélni a cégműködési folyamatok fontosságáról, mint Gábor. Vannak, akik az autók szerelmesei, és olyanok is akiknek a fotózás a szenvedélye. Gábor hobbija pedig az, hogy hatékonnyá és olajozottá tegye a cégek napi működését, így azok fokozatosan önjáróvá válnak. Gábor azon kevesek közé tartozik, akiknek a munkája egyben a szórakozása is!"

Csapó Tibor
Green Garden Company Kft.

Ezeket is rólam mondták:

A rendezvényeim képekben 

Az esemény részletei

Időpont:

Dátum: 2017 október 26. csütörtök

Időtartam: 09:00 - 17:00

Helyszín:

Benczúr Hotel

1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Részvételi díj:

29 900 Ft + ÁFA  (bruttó 37 973 Ft)

Fizetési mód: átutalás

Nem kockáztatsz!

Tudom, hogy az eddigi tapasztalataim milyen nagy szolgálatot tehetnek neked és annyira bízom abban, hogy segíteni tudok neked, hogy 100% elégedettségi garanciát vállalok.
Gyere el a szemináriumra és ha nem leszel elégedett, akkor szólj a rendezvény végén és kérdés és harag nélkül visszautalom a teljes részvételi díjat.
Így nem kockáztatsz semmit.

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

A jelentkezésed után visszaigazoló emailt küldünk minden fontos tudnivalóról.

Jelentkezés zárul:

Kérdésed van?